Colofon

Deze website wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Wilhelmina Drucker Fundatie (WDF).

Webredactie: Myriam Everard en Ulla Jansz

Ontwerp: ZO Producties

Vertaling: Pieter Kiewiet de Jonge

Website ©2015 WDF. Het copyright van de ondertekende artikelen berust bij de auteurs.


Het gebruik van de teksten is vrij, maar onder voorwaarden. Dat betekent dat ieder zonder toestemming te vragen de teksten mag gebruiken, delen, doorgeven en verspreiden, mits aan de voorwaarden wordt voldaan. Die voorwaarden zijn, dat bij ieder gebruik de WDF of de afzonderlijke auteur als auteur wordt genoemd en de url (www.wilhelminadrucker.nl) als bron wordt vermeld. De teksten mogen niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

Het gebruik van het beeldmateriaal is niet vrij. De auteurs- en reproductierechten daarvan liggen bij de maker en de eigenaar van de betreffende foto. De gegevens daarover worden, voor zover ons bekend, bij elke foto vermeld. Wie meent over het copyright van een foto te beschikken, gelieve contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Veel van het beeldmateriaal op deze website is afkomstig van Atria. Kennisinstituut voor Emancipatie en Vrouwengeschiedenis te Amsterdam. De WDF dankt Atria voor de toestemming dat materiaal te gebruiken.

Laatst aangepast: 11 januari 2016

Wilhelmina Drucker